آیفون و آیپدموبایل اندروید و تبلت

نحوه غیرفعال کردن خریدهای درون برنامه ای در اندروید یا آیفون

برای جلوگیری از خرید تصادفی آیتم های درون برنامه ای در اندروید، آیفون یا آیپد، گزینه خرید درون‌برنامه را غیرفعال کنید تا قبل از پرداخت هر خرید، آن را تأیید کنید. در اینجا نحوه انجام این کار در تلفن آورده شده است.

غیرفعال کردن خریدهای درون‌برنامه راهی عالی برای اطمینان از اینکه شما، یا به‌ویژه فرزندانتان، کالاهای پرهزینه‌ای را از برنامه‌ها یا بازی‌های نصب‌شده خود خریداری نمی‌کنید، است. وقتی این گزینه را غیرفعال می‌کنید، هر بار که می‌خواهید یک مورد را از داخل یک برنامه یا بازی در دستگاه خود خریداری کنید، تلفن شما تأییدیه شما را می‌خواهد.

مرتبط: نحوه بازنشانی برنامه های پیش فرض در اندروید

غیرفعال کردن خریدهای درون برنامه ای در اندروید

در Android، می‌توانید هر بار که شخصی سعی می‌کند یک مورد درون‌برنامه‌ای روی تلفن شما بخرد، از فروشگاه Google Play درخواست مجوز کند.

برای فعال کردن آن گزینه، ابتدا برنامه Google Play Store را روی گوشی خود راه اندازی کنید.

در گوشه سمت راست بالای فروشگاه، روی نماد نمایه خود ضربه بزنید.

در منوی نمایه، روی «Settings» ضربه بزنید.

در صفحه “Settings”، گزینه “Authentication” را انتخاب کنید.

در منوی گسترش‌یافته «Authentication»، روی «Require Authentication for Purchases» ضربه بزنید.

در کادر «Purchase Authentication» که باز می‌شود، گزینه «For All Purchases Through Google Play On This Device» را فعال کنید. به این ترتیب تلفن شما هنگام خرید یک مورد درون برنامه ای، احراز هویت شما را می خواهد.

اگر فکر می‌کنید در مدت زمان کوتاهی چندین خرید درون‌برنامه‌ای انجام خواهید داد، می‌توانید گزینه «Every 30 Minutes» را فعال کنید تا در هر خرید از شما درخواست احراز هویت نشود.

در صورت درخواست، رمز عبور حساب Google خود را برای ادامه وارد کنید. و بس.

از این به بعد، باید هر خرید درون‌برنامه‌ای را قبل از اینکه از برنامه‌ها یا بازی‌هایتان در تلفنتان انجام شود، تأیید کنید.

مطالب مرتبط: نحوه بررسی سلامت باتری در اندروید

غیرفعال کردن خریدهای درون برنامه ای در آیفون یا آیپد

در آیفون یا آیپد، از گزینه ای در Screen Time برای محدود کردن خریدهای درون برنامه ای خود استفاده کنید.

برای انجام این کار، ابتدا تنظیمات را در آیفون خود اجرا کنید. در تنظیمات، کمی به پایین اسکرول کنید و روی «Screen Time» ضربه بزنید.

مطمئن شوید که ویژگی Screen Time را پیکربندی کرده اید . سپس در صفحه “Screen Time” روی گزینه “Content & Privacy Restrictions” ضربه بزنید.

گزینه «iTunes & App Store Purchases» را انتخاب کنید.

«In-App Purchases» را انتخاب کنید.

خریدهای درون برنامه ای تلفن خود را با انتخاب «Don’t Allow» خاموش کنید.

و همه چیز آماده است. به خاطر داشته باشید که برای هر خریدی که از انجام آن پشیمان هستید، بازپرداخت اپ استور را دریافت کنید .

مطالب مرتبط: نحوه غیرفعال کردن رمز عبور آیفون

مطمئن شوید گذرواژه Screen Time خود را به کسی ندهید، در غیر این صورت او می‌تواند از آن برای برداشتن محدودیت‌های خرید درون‌برنامه استفاده کند.

عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

لطفا افزونه بلاک تبلیغ را غیرفعال کنید سپس صفحه را دوباره بارگذاری کنید