گوگل شیت

نحوه ردیابی سهام با گوگل شیت

یکی از عملکردهای کمتر شناخته شده در  گوگل شیت، GOOGLEFINANCE است که به شما امکان می دهد داده های جاری یا تاریخی اوراق بهادار مالی در بازار سهام را ردیابی کنید. در اینجا نحوه استفاده از ردیابی سهام با گوگل شیت آورده شده است.

Google Finance چیست؟

Finance ابزار بی‌درنگ گوگل است که اطلاعات بازار فعلی را نمایش می‌دهد و اخبار تجاری را جمع‌آوری می‌کند. در حال حاضر با جستجوی گوگل ادغام شده است، بنابراین اگر نماد یک شرکت خاص را در گوگل جستجو کنید، مانند WMT برای Walmart یا AAPL برای Apple، بلافاصله قیمت سهام فعلی و داده های تاریخی مربوط به آن امنیت را مشاهده خواهید کرد. می‌توانید روی یکی از این سهام کلیک کنید تا به صفحه Google Finance یک شرکت بروید، که اطلاعات مالی شرکت، اخبار مرتبط را نشان می‌دهد و به شما امکان می‌دهد آن را با سایر کالاها مقایسه کنید.

مطلب مرتبط: نحوه برجسته کردن موارد تکراری در گوگل شیت

در حالی که ابزارهای قوی تری وجود دارد که می توانید از آنها برای ردیابی اوراق بهادار استفاده کنید، Google Finance تنها ابزاری است که می تواند به طور مؤثر با Google Sheets ادغام شود. چه مبتدی در سهام باشید و چه یک معامله گر با تجربه، این ادغام ساده ترین راه برای وارد کردن و نظارت بر داده های سهام در یک صفحه گسترده است.

به هر حال، ادغام برگه‌های Google Finance فقط به زبان انگلیسی در دسترس است و هنوز اکثر مبادلات بین‌المللی را شامل نمی‌شود. بنابراین اگر می خواهید در صرافی های آسیایی یا اروپایی معامله کنید، این ممکن است بهترین گزینه برای شما نباشد.

تابع Google Finance در گوگل شیت

تابعی که داده های سهام را جمع آوری می کند “GOOGLEFINANCE” نامیده می شود. نحو تابع بسیار ساده است و از پنج آرگومان استفاده می کند که چهار تای آن اختیاری است.

اولین آرگومان نماد تیک است. اینها کدهایی هستند که شرکت ها هنگام فهرست شدن در بورس دارند، مانند GOOG برای Google یا BAC برای بانک آمریکا. همچنین می‌توانید بورسی را که سهام انتخابی شما در آن فهرست می‌شود، برای جلوگیری از مغایرت مشخص کنید. از آنجایی که بانک آمریکا در بورس اوراق بهادار نیویورک فهرست شده است، «NYSE:BAC» را تایپ کنید.

برای دریافت کدهای تیک و مبادلات سهام مورد نظر خود، باید کمی تحقیق کنید. می توانید آنها را در Google Finance یا ابزار مدیریت پورتفولیو انتخابی خود جستجو کنید.

مطلب مرتبط: نحوه ایجاد یک نمودار دایره ای در گوگل شیت

آرگومان دوم صفتی است که می خواهید نمایش دهید. به‌طور پیش‌فرض، اگر آن را خالی بگذارید، روی «قیمت» تنظیم می‌شود. در اینجا چند ویژگی وجود دارد که می توانید با استفاده از تابع خارج کنید:

  • price:  قیمت سهام خاص در زمان واقعی.
  • volume: حجم  معاملات فعلی.
  • high:  قیمت بالای روز فعلی یا انتخابی.
  • low:  قیمت پایین روز فعلی یا انتخابی.
  • volumeavg:  میانگین حجم معاملات روزانه.
  • pe:  نسبت قیمت به درآمد.
  • eps:  سود هر سهم.

توجه داشته باشید که ویژگی هایی که می توانید نمایش دهید بسته به اینکه از داده های فعلی یا تاریخی استفاده می کنید متفاوت است. در اینجا لیست کاملی از ویژگی هایی است که می توانید برای آرگومان استفاده کنید. مهم است که به یاد داشته باشید که داده های فعلی هر 15 دقیقه یک بار تازه می شوند، بنابراین کاملاً بلادرنگ نیستند.

آرگومان سوم تاریخ شروع است که فقط در صورتی اعمال می شود که از داده های تاریخی استفاده می کنید. می‌توانید «TODAY()» را تایپ کنید یا آن را برای نمایش داده‌های بلادرنگ خالی بگذارید. آرگومان چهارم تاریخ پایان یا تعداد روزهای از تاریخ شروع را مشخص می کند. اگر خالی بماند، تابع داده ها را از یک روز برمی گرداند.

آخرین آرگومان بازه است که به شما امکان می دهد فرکانس داده ها را مشخص کنید. می‌توانید آن را روی «DAILY» یا «Weekly» تنظیم کنید.

نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که Google Sheets نماد علامت‌گذاری شده را پردازش می‌کند و آرگومان‌های ویژگی را به عنوان متن پردازش می‌کند، بنابراین حتماً علامت نقل قول را در اطراف آنها قرار دهید، در غیر این صورت با خطا مواجه خواهید شد.

ردیابی سهام در گوگل شیت

برای این مثال، فرض کنید می خواهید قیمت فعلی سهام فیس بوک را جستجو کنید. فیس بوک با کد تیک FB در NASDAQ فهرست شده است. در این مورد، شما اولین آرگومان را به‌عنوان «NASDAQ:FB» به همراه «price» به‌عنوان ویژگی تایپ می‌کنید. بنابراین فرمول این خواهد بود =GOOGLEFINANCE("NASDAQ:FB","price").

اگر می خواهید قیمت های بسته شدن روزانه یک هفته خاص را مشاهده کنید، مانند هفته 15 اکتبر 2018، آن محدوده تاریخ را در آرگومان های سوم و چهارم مشخص می کنید. کد آن تبدیل می شود =GOOGLEFINANCE("NASDAQ:FB","price",DATE(2018,10,15),DATE(2018,10,20)). توجه داشته باشید که مشاهده داده های تاریخی، اطلاعات تولید شده را به داده های آرایه ای گسترش می دهد که سلول های مجاور را اشغال می کند.

همچنین می‌توانید از این تابع برای تولید خودکار داده‌ها برای فهرستی از سهام استفاده کنید. فقط علامت ها را در یک ستون تایپ کنید، سپس از سلول ها در اولین آرگومان خود استفاده کنید. از آنجایی که کد تیک ما در سلول C4 است، باید آن را تایپ =GOOGLEFINANCE(C4,"price")کنید. در زیر لیستی از سهام با قیمت های فعلی مربوطه آنها آمده است.

اگر می‌خواهید فهرستی از ویژگی‌ها را ردیابی کنید، می‌توانید آنها را در سلول‌های جداگانه مانند تصویر بالا تایپ کنید. سپس، می توانید آرگومان دوم را به سلولی با نام ویژگی پیوند دهید. برای سلول قیمت برای NYSE:IBM در مثال زیر، فرمول به صورت =GOOGLEFINANCE(C$2,$B5).

تبدیل ارز با برگه

یکی دیگر از عملکردهای عالی Google Sheets این است که می تواند ارزها را در زمان واقعی تبدیل کند. می توانید این کار را با تایپ علامت سهام “CURRENCY:” و به دنبال آن کد دو ارزی که می خواهید تبدیل کنید، مانند “USDGBP” یا “EURJPY” انجام دهید. همچنین می توانید داده های تاریخی ارز را با تعیین تاریخ نمایش دهید.

مطلب مرتبط: نحوه ایجاد نمودار خطی در گوگل شیت

برای مثال، اگر در اروپا زندگی می‌کنید و می‌خواهید مقداری دلار را به یورو تبدیل کنید، =GOOGLEFINANCE("CURRENCY:USDEUR")آن عدد را تایپ کرده و در مقدار دلاری که تبدیل می‌کنید ضرب کنید.

این علاوه بر تجارت ارز، موارد استفاده بسیار خوبی نیز دارد. به عنوان مثال، اگر خط کاری شما شامل دریافت پول به ارز دیگری است، می‌توانید فاکتوری تنظیم کنید که به طور خودکار پرداخت‌هایی را که دریافت می‌کنید به ارز اصلی شما تبدیل می‌کند.

عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

لطفا افزونه بلاک تبلیغ را غیرفعال کنید سپس صفحه را دوباره بارگذاری کنید