
آیا متوجه میشوید که به فیسبوک، توییتر یا سایر وبسایتهای مزاحم دسترسی پیدا میکنید در حالی که واقعاً باید به جای آن کار دیگری انجام دهید؟ آن وب سایت را در مرورگر گوگل کروم مسدود کنید . راهحلهای دیگر به شما امکان میدهند وبسایتها را برای کودکان نیز مسدود کنید.
نحوه مسدود کردن وب سایت ها در کروم
متأسفانه ساده ترین راه برای مسدود کردن یک وب سایت در کروم در واقع یک ویژگی داخلی نیست. در عوض، ما یک برنامه افزودنی به نام BlockSite را توصیه می کنیم . دارای امتیاز بالا، بهروزرسانی مداوم و رایگان است.

پس از نصب، از شما خواسته میشود که روی «I Accept» کلیک کنید تا برنامه افزودنی کار کند، و سپس میتوانید روی «Skip» در صفحه بعد کلیک کنید تا به صورت رایگان از افزونه استفاده کنید. شما محدود به مسدود کردن سه وب سایت با نسخه رایگان هستید.

در مرحله بعد، می توانیم شروع به مسدود کردن وب سایت ها کنیم . مطمئن شوید که در برگه «Block Sites» هستید و یک URL در نوار متن وارد کنید. برای مسدود کردن سایت روی دکمه “Add Item” کلیک کنید.

همچنین می توانید با استفاده از میانبر افزونه در نوار ابزار کروم، سایتی را هنگام مرور سایت مسدود کنید. به سادگی روی نماد پازل کلیک کنید و “BlockSite” را از منو انتخاب کنید (روی نماد پین کلیک کنید تا میانبر را در نوار ابزار قرار دهید).

برای افزودن صفحه فعلی به لیست سایت های مسدود شده، روی «Block This Site» کلیک کنید.

اگر نمیخواهید افزونهای مانند BlockSite در هر وبسایتی که بازدید میکنید اجرا شود، میتوانید از مجوزهای افزونههای Chrome برای محدود کردن دسترسی آن استفاده کنید . به عنوان مثال، اگر فقط می خواهید فیس بوک را مسدود کنید، می توانید BlockSite را محدود کنید تا فقط در facebook.com اجرا شود.
برای مسدود کردن وبسایتها برای سایر کاربران در رایانه خود، ممکن است بخواهید به برگه «Password Protection» بروید تا از رفع انسداد وبسایتها توسط افراد جلوگیری کنید.
چگونه یک وبسایت را در کروم با کنترلهای والدین مسدود کنیم
مطالب مرتبط: نحوه فعال کردن کنترل والدین در دیسکورد
افزونه BlockSite به خوبی کار می کند، اما – به عنوان یک افزونه – دارای کاستی هایی است. اگر میخواهید برنامههای افزودنی را برای یک کودک یا شخص دیگری در رایانه شخصی خود مسدود کنید، حذف یک برنامه افزودنی آسان است. برای یک روش مطمئن تر، می توانید از مزایای کنترل والدین استفاده کنید.
ویژگیهای خانوادگی ویندوز 10 به شما امکان میدهد وبسایتها را به «Allows Allow» و «Always Block» اضافه کنید. ویژگیهای خانوادگی ویندوز 11 میتوانند همین کار را انجام دهند، اما ویندوز 11 به همه کاربران خانواده نیاز دارد که حسابهای مایکروسافت داشته باشند—این کار از طریق برنامه «Family Safety» کار میکند.
برای کاربران اپل، ویژگی Screen Time در مک، آیفون و آیپد میتواند برای مسدود کردن وبسایتها استفاده شود. Screen Time به شما امکان میدهد وبسایتها را در بخش «App Limits» مسدود کنید و برای همه مرورگرهای سیستم از جمله Chrome اعمال میشود. در دستگاههای کروم بوک و اندروید، میتوانید از Family Link برای کنترل وبسایتهایی که حساب کودک میتواند بازدید کند استفاده کنید (اطلاعات بیشتر در مورد آن در بخش زیر).
نحوه مسدود کردن وب سایت در کروم با گوگل Family Link
نرم افزار کنترل والدین گوگل “Family Link” نام دارد. در میان بسیاری از ویژگی ها، امکان مسدود کردن وب سایت ها در کروم است. این شامل هر نمونه ای از مرورگر Chrome است که در آن حساب Google فرزند شما وارد شده است. ویندوز، اندروید، آیفون و هر کجا.
برای شروع، به family.google/familylink بروید و با حساب Google خود وارد شوید. اگر قبلاً فرزندی اضافه نکردهاید، روی گزینه «Add Child» در نوار کناری کلیک کنید.

سپس «Controls» را برای کودک انتخاب کنید و به «Content Restrictions» بروید.

«Google Chrome» را از لیست خدمات انتخاب کنید.

در اینجا همه گزینه های مسدود کردن و تأیید وب سایت ها را مشاهده خواهید کرد. برای افزودن یک وب سایت مسدود شده روی «Blocked Sites» کلیک کنید.

آدرس وب سایت را وارد کرده و روی «Block» کلیک کنید.

همچنین میتوانید انتخاب کنید که فقط به وبسایتهایی که به فهرست «Approved Sites» اضافه کردهاید، اجازه داده شود اگر رویکرد مسدودسازی تهاجمیتری را ترجیح میدهید. با Google Family Link کنترلهای زیادی وجود دارد، بنابراین حتماً کمی کاوش کنید.
نحوه مسدود کردن سایت ها در کروم از طریق روتر
شاید “هسته ای” ترین گزینه برای مسدود کردن وب سایت ها در کروم، انجام آن در سطح روتر باشد. این نه تنها وبسایتها را در کروم، بلکه هر مرورگری را در هر دستگاهی در شبکه Wi-Fi شما مسدود میکند.
اگر روتر شما یک برنامه همراه دارد، به احتمال زیاد دارای ویژگی مسدود کردن وب سایت ها برای همه و افراد خاص است. میتوانید برای شخصی در خانه خود یک نمایه ایجاد کنید، دستگاههایی را به آن نمایه اختصاص دهید و دسترسی او را محدود کنید. Google Wi-Fi و Eero دو نمونه محبوب هستند.

برای روترهای قدیمی تر، احتمالاً باید از طریق مرورگر به تنظیمات دسترسی داشته باشید. کنترل پنل روتر معمولاً از طریق یک آدرس IP مانند http://192.168.1.1
. این اغلب روی خود روتر برچسب گذاری می شود.
پس از ورود به کنترل پنل روتر، به دنبال نوعی بخش کنترل والدین باشید. برخی از روترها فقط تنظیمات عمومی دارند، در حالی که برخی دیگر به شما امکان می دهند وب سایت های خاصی را که انتخاب می کنید مسدود کنید. همچنین ممکن است بتوانید سیستم عامل سفارشی را با ویژگی های اضافی نصب کنید .
مسدود کردن وب سایت ها گاهی اوقات به دلایل مختلف یک کار ضروری است. خوشبختانه راه های مختلفی نیز برای انجام آن وجود دارد.
موفق باشید.