دی 27, 1399 11:23 ق.ظ
قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری
مخفی و حذف کردن صفحه فیس بوک

چگونه یک صفحه فیس بوک ( Facebook ) را مخفی یا حذف کنیم

صفحات فیس بوک همیشه کار نمی کند. اگر یک پیج فیسبوک قدیمی دارید که نمی خواهید کسی آن را پیدا کند ، در اینجا آمده است که می توانید برای مدتی صفحه Facebook خود را مخفی کنید ، یا برای همیشه پاک کنید.در ادامه نحوه مخفی و حذف کردن صفحه فیس بوک را به شما آموزش می دهیم.

شما می توانید این کار را از دو طریق انجام دهید. می توانید صفحه فیس بوک خود را مخفی کنید تا در جستجو یا در خبرخوان کسی ظاهر نشود (اما مدیران صفحه می توانند هنوز به آن دسترسی داشته باشند). اگر مطمئن هستید که دیگر نمی خواهید هیچ ارتباطی با یک صفحه داشته باشید ، می توانید صفحه فیس بوک خود را نیز برای همیشه دیلیت کنید.

مخفی و حذف کردن صفحه فیس بوک

حتی اگر بیشتر وب سایت فیس بوک با رابط کاربری تاریک در رابط کاربری جدید به روز شده است ، تنظیمات صفحه فیس بوک هنوز در رابط کلاسیک فیس بوک قرار دارند.

صفحه فیس بوک را که می خواهید حذف کنید باز کنید و روی دکمه “Page Settings” کلیک کنید.

مخفی و حذف کردن صفحه فیس بوک

اکنون تنظیمات صفحه فیس بوک را مشاهده خواهید کرد. این بخش به طور پیش فرض است.

در اینجا ، اگر می خواهید صفحه فیس بوک خود را پنهان کنید اما نمی خواهید صفحه را حذف کنید (همراه با همه ارسال ها و داده ها) ، می توانید آن را مخفی کنید.

از بالای صفحه ، روی گزینه “Page Visibility” کلیک کنید.

مخفی و حذف کردن صفحه فیس بوک

در اینجا ، بر روی دکمه کنار گزینه “Page Unpublished” کلیک کنید و سپس بر روی دکمه “Save Changes” کلیک کنید.

مخفی و حذف کردن صفحه فیس بوک

از صفحه بعدی ، دلیل عدم انتشار صفحه فیس بوک خود را انتخاب کرده و بر روی دکمه “Next” کلیک کنید.

اکنون ، در آخر ، روی دکمه “Unpublish” کلیک کنید تا صفحه فیس بوک خود را مخفی کنید.

می توانید در هر زمان به صفحه خود برگردید و بر روی دکمه “Publish Page” کلیک کنید تا در آینده آن را منتشر کنید.

مخفی و حذف کردن صفحه فیس بوک

اگر می خواهید صفحه فیس بوک خود را حذف کنید ، روی گزینه “Remove Page” از بخش “General” در تنظیمات صفحه کلیک کنید.

اکنون ، روی دکمه “(Permanently Delete (Page Name” کلیک کنید.

مخفی و حذف کردن صفحه فیس بوک

اگر مطمئن هستید که می خواهید این کار را انجام دهید ، فیس بوک از شما سؤال خواهد کرد. در اینجا ، دکمه “Delete” را کلیک کنید.

مخفی و حذف کردن صفحه فیس بوک

اکنون فیس بوک به شما خواهد گفت که صفحه حذف شده است.

مرتبط: آموزش پاک کردن اکانت فیسبوک ، دیلیت اکانت Facebook

درباره ی عاطفه

خوشحال هستیم که از سایت ما استفاده می کنید :)

مطلب پیشنهادی

نحوه افزودن درصد در مایکروسافت اکسل

نحوه افزودن درصد در مایکروسافت اکسل

آیا می خواهید در اکسل درصدی اضافه کنید؟ چند راه برای انجام این کار وجود دارد. به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.