فیس بوک

نحوه پاک و حذف کردن پست در فیس بوک

فیسبوک ، به عنوان یک شبکه اجتماعی ، کمی پیچیده است. شما همزمان با صدها نفر در تعامل هستید. شاید شما چیزی ارسال کرده باشید و فهمیده باشید که این چیزی نیست که باید در صفحه خود به قرار می دادید . در اینجا نحوه حذف و پاک کردن پست در فیس بوک را به شما آموزش می دهیم .

مرتبط: دیلیت اکانت فیس بوک

فیس بوک در تمام دستگاه ها سازگار است ، بنابراین همین روش در وب و برنامه های تلفن همراه کار می کند.

پاک و حذف کردن پست در فیس بوک

 به فیس بوک بروید و پستی را که می خواهید حذف کنید پیدا کنید. بر روی فلش رو به پایین در گوشه سمت راست بالای پست کلیک کنید یا به آن ضربه بزنید.

از منوی ظاهر شده حذف را انتخاب کنید.

حذف کردن پست در فیس بوک

در آخر ، در گفتگوی تأیید مجدداً روی حذف کلیک کنید.

حذف کردن پست در فیس بوک

اکنون این پست از جدول زمانی و همچنین Newsfeeds دوستان شما حذف می شود. حتی اگر این پست توسط دوستان شما به اشتراک گذاشته شده باشد؛ پست پیوند شده در صفحه آنها برای دوستانشان در دسترس نیست.

به یاد داشته باشید ، این کار شما را از کپی و چسباندن ، عکس های صفحه ، یا هر راه دیگری که مردم بتوانند پست ها را ذخیره کنند ، محافظت نمی کند. پس از ارسال ، این شانس وجود دارد که در جایی ذخیره شود.

عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

لطفا افزونه بلاک تبلیغ را غیرفعال کنید سپس صفحه را دوباره بارگذاری کنید