آذر 6, 1400 8:45 ب.ظ
بایگانی کردن پست های فیس بوک

نحوه بایگانی کردن پست های فیس بوک (بدون حذف آنها)

آیا نگران هستید که پست های گذشته ی شما را کسی ببیند؟ خوشبختانه برای شما ، فیس بوک ابزاری دارد که به شما امکان می دهد پست های قدیمی فیس بوک خود را به صورت انبوه بایگانی کنید تا از همه به جز خودتان پنهان بمانند. در اینجا نحوه بایگانی کردن پست های فیس بوک بدون حذف آنها آورده شده است.

عملکرد بایگانی در فیس بوک به جای اینکه فقط  افراد خاص را محدود کند ، پست های شمارا بایگانی میکند.. حتی اگر شخص دیگری URL مستقیمی را برای پستی که شما ارسال کرده اید داشته باشد ، محتوا غیرقابل دسترسی است. به راحتی ، دستورالعمل های انجام این کار کاملاً یکسان هستند ، چه از فیس بوک در وب استفاده می کنید یا از طریق یک برنامه تلفن همراه.

توجه: فقط می توانید پست های خود را در فیس بوک بایگانی کنید.

مرتبط: نحوه محدود کردن افراد در فیس بوک

بایگانی کردن پست های فیس بوک

برای پنهان کردن یک پست جداگانه ، ابتدا باید آن را در نمایه خود پیدا کنید. روی سه نقطه”…” در گوشه بالا سمت راست جعبه پست کلیک کنید یا ضربه بزنید ، سپس “Move to archive” را از فهرست انتخاب کنید. پست ناپدید می شود و اعلانی را مشاهده می کنید که به بایگانی شما منتقل شده است ، در صورت تمایل پیوندی را دنبال کنید.

همچنین می توانید این کار را همزمان با چندین پست انجام دهید ، مدیریت آسان پستهایی را که دیگر نمی خواهید دوستان آنها را ببینند آسان کند. این کار را می توانید از طریق ابزار Manage Posts در Activity Log انجام دهید .

برای دسترسی به این مورد در نسخه وب فیس بوک ، روی پیکان رو به پایین در گوشه بالا سمت راست هر صفحه کلیک کنید ، سپس Settings & Privacy > Activity Log را انتخاب کنید. برای دیدن لیست پست ها ، روی “Your posts” در منوی سمت چپ کلیک کنید. می توانید از کادرهای تأیید کنار پست ها برای انتخاب هر تعداد مورد علاقه خود استفاده کنید ، سپس روی “Archive” کلیک کنید تا آنها به بایگانی ارسال شوند.

این در برنامه های تلفن همراه فیس بوک تقریباً یکسان عمل می کند. با این حال ، برای رفتن به Activity Log ، باید روی برگه “More” (به نظر می رسد سه خط افقی است) ضربه بزنید ، سپس روی Settings & Privacy> Settings ضربه بزنید و “Activity Log” را در زیر بخش “Your Facebook information” انتخاب کنید. اکنون می توانید روی “Manage Your Posts” ضربه بزنید تا بایگانی شود یا حذف شود.

مرتبط: نحوه ذخیره و سیو کردن پست در فیس بوک

نحوه بازیابی کردن پست های بایگانی شده در فیس بوک

در حالی که پست ها بایگانی می شوند ، اما فقط برای شما قابل مشاهده هستند. شما می توانید با مراجعه به بایگانی خود ، از طریق Activity Log در دسترس باشید ، هر یک از این پست ها را دوباره قابل مشاهده کنید.

برای رفتن به نسخه وب فیس بوک ، روی پیکان رو به پایین در گوشه سمت راست بالای خبرمایه خود کلیک کنید و سپس Settings & Privacy > Activity Log را انتخاب کنید. از اینجا می توانید روی “Archive” در منوی سمت چپ کلیک کنید تا پست های خود را ببینید. برای انتخاب آنها از کادر تأیید استفاده کرده و روی دکمه “Restore” کلیک کنید تا از بایگانی خارج شوند.

در تلفن همراه ، برگه “بیشتر” را بزنید (به نظر می رسد سه خط افقی است) سپس Settings & Privacy > Settings را لمس کنید. به پایین بروید و روی “Activity Log” ضربه بزنید و سپس “Archive” را برای دیدن پست های خود انتخاب کنید. از کادرهای تأیید برای انتخاب و بازیابی آنها استفاده کنید.

نحوه حذف دائمی پست ها

اگر می خواهید برای همیشه از شر پست ها خلاص شوید ، هنگام مدیریت پست ها “Move to Recycle bin” را به جای “Archive” انتخاب کنید. هر آنچه در سطل آشغال است (از Activity Log نیز قابل دسترسی است) پس از 30 روز برای همیشه حذف می شود.

درباره ی عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.