
نحوه حذف (یا غیرفعال کردن) حساب کلاب هاوس
هنگامی که به Clubhouse پیوستید ، احتمالاً مجبور شدید فقط صوتی با بقیه صحبت کنید. اما برای حذف حساب کاربری خود ، باید برخی از راه ها را طی کنید ، زیرا کلاب هاوس کار را آسان نمی کند. در اینجا کاری است که باید انجام دهید آماده است.
ابتدا اجازه دهید برخی اصطلاحات را تعریف کنیم. اگرچه حذف و غیرفعال کردن حساب شما اغلب در زمینه حساب های رسانه های اجتماعی به جای یکدیگر استفاده می شود ، تفاوت های مهمی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. همچنین ، به خاطر داشته باشید که هر پلتفرمی (مانند فیس بوک یا توییتر) با غیرفعال سازی و حذف متفاوت برخورد می کند. ما در اینجا به طور خاص در مورد Clubhouse صحبت می کنیم.
وقتی حساب Clubhouse خود را غیرفعال می کنید ، حساب شما از چشم عموم حذف می شود ، اما برنامه همچنان اطلاعات کاربر شما را حفظ می کند و می توانید با ورود مجدد به سیستم ، حساب خود را ظرف 30 روز دوباره فعال کنید. پس از مهلت 30 روزه ، Clubhouse سپس حساب را غیرفعال می کند. حساب غیرفعال به این معنی است که دسترسی به حساب خود و اطلاعات آن را برای همیشه از دست می دهید و دیگر نمی توانید وارد حساب خود شوید. Clubhouse این حق را دارد که داده های کاربر شما را حفظ کند.
حذف حساب کاربری ، که در این مقاله به آن می پردازیم ، به معنای حذف دائمی همه و همه شواهدی است که نشان می دهد شما قبلاً یک حساب Clubhouse داشته اید. این شامل حذف داده های کاربر شما از سرورهای Clubhouse است.
نحوه غیرفعال کردن حساب کاربری کلاب هاوس
مرتبط: نحوه حذف و دیلیت اکانت حساب فیس بوک
برای غیرفعال کردن حساب خود ، ابتدا برنامه را در تلفن هوشمند خود باز کنید و سپس روی تصویر نمایه خود در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

در صفحه بعدی ، روی نماد چرخ دنده واقع در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

اکنون در منوی تنظیمات خواهید بود. روی نام خود در بالای صفحه ضربه بزنید.

در صفحه بعدی ، روی “Deactivate Account” ضربه بزنید.

صفحه بعدی جزئیاتی از آنچه در هنگام غیرفعال کردن حساب شما رخ می دهد و در روزهای بعد به شما ارائه می دهد. توجه داشته باشید که در مورد حذف داده های شما چیزی ذکر نشده است.
روی ““I Understand. Deactivate Account ”در پایین صفحه کلیک کنید.

اکنون حساب Clubhouse شما غیرفعال شده است.
نحوه حذف دائمی حساب و داده های خود در کلاب هاوس
فرایند حذف دائمی حساب Clubhouse و به نوبه خود حذف داده های شما ، به این سادگی نیست که مثلاً حساب Facebook خود را حذف کنید ، جایی که گزینه حذف دائمی آن دقیقاً در زیر دکمه غیرفعال سازی در تنظیمات کاربر قرار دارد. همین امر در مورد حذف حساب شما در توییتر نیز صدق می کند ، که در واقع تمام اطلاعات کاربر شما را 30 روز پس از غیرفعال شدن حذف می کند.
مرتبط: اسپیس توییتر چیست و آیا با کلوب هاوس متفاوت است؟
Clubhouse در واقع شما را مجبور می کند که به تیم پشتیبانی خود ( support@alphaexplorationco.com ) ایمیل بزنید یا درخواست خود را از طریق فرم پشتیبانی خود ارسال کنید و از آنها بخواهید داده های کاربر شما را حذف کنند. البته این امر عمیقاً در سیاست حفظ حریم خصوصی آنها مخفی است . ارسال ایمیل به اندازه کافی ساده است ، اما گزینه حذف اطلاعات شما باید به سادگی فشردن یک دکمه باشد.
راهی وجود ندارد که بگویید چقدر طول می کشد تا درخواست شما پردازش شود یا حتی آیا در ابتدا درخواست شما را انجام داده اند. امیدوارم Clubhouse در آینده با ساده سازی روند حذف حساب و شفاف سازی آن ، این امر را تغییر دهد. تا آن زمان ، این تنها راه برای انجام این کار است.
این یک یادآوری خوب دیگر است که باید همیشه مراقب باشید چه چیزی را به صورت آنلاین به اشتراک می گذارید و چه داده های شخصی را به شرکت هایی که بهترین منافع شما را در نظر ندارند تحویل می دهید.
