اینستاگرام

هر آنچه باید درباره کلوز فرندز اینستاگرام بدانید

چندی پیش قابلیت جدیدی با عنوان کلوز فرندز توسط شبکه اجتماعی محبوب اینستاگرام (Instagram) ارائه شد. قابلیت مذکور امکان اشتراک گذاری استوری با گروه مشخصی از دنبال کنندگان را برای کاربران اینستاگرام فراهم می‌آورد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به معرفی قابلیت Close Friends اینستاگرام بپردازیم.

چگونه استوری خود را با استفاده از قابلیت کلوز فرندز اینستاگرام به اشتراک بگذاریم؟

به منظور اشتراک گذاری استوری از طریق قابلیت Close Friends اینستاگرام نیاز است تا ابتدا گروهی ایجاد کرده و کاربران مورد نظر خود را به این گروه بی افزایید. بنابراین به صفحه پروفایل خود در اپلیکیشن اینستاگرام مراجعه نموده و آیکون به شکل سه خط قابل مشاهده در قسمت فوقانی و سمت راست صفحه را لمس کنید.

سپس در منوی نمایان شده گزینه Close Friends را انتخاب نمایید.

اکنون به منظور جستجو و افزودن افراد مورد نظر خود به لیست Close Friends می‌توانید از کادر جستجو استفاده کنید. پس از جستجو و یافتن کاربران مورد نظر، با لمس گزینه Add قادر به اضافه کردن آن‌ها به لیست خواهید بود. همچنین با مراجعه به زبانه (پیشنهادات) Suggestions، لیستی از افرادی که جهت اضافه شدن به گروه Close Friends توسط اینستاگرام پیشنهاد داده می‌شوند، برایتان نمایان خواهد شد. پس از آنکه فرایند انتخاب اعضای گروه Close Friends به اتمام رسید، گزینه Done قابل مشاهده در قسمت فوقانی صفحه را لمس نمایید.

یکی از ویژگی‌های کاربردی قابلیت Close Friends اینستاگرام مربوط به امکان حذف و یا افزودن اعضای جدید به این لیست می‌شود. به منظور حذف کاربر مورد نظر خود از لیست به صفحه پروفایل خود مراجعه کرده و وارد بخش Close Friends شوید. سپس گزینه Remove موجود در قسمت رو به رویی نام کاربر مورد نظر را لمس کنید. بدین ترتیب کاربر مورد نظر از لیست Close Friends شما حذف می‌شود و قادر به مشاهده استوری‌هایی که با این لیست به اشتراک می‌گذارید، نخواهد بود.

کاربران از اضافه و یا حذف شدن از لیست Close Friends مطلع نمی‌شوند. بنابراین شما می‌توانید در هر زمان کاربران مورد نظر خود را از لیست حذف نموده و یا نسبت به اضافه کردن کاربران جدید به لیست اقدام کنید. همچنین کاربران نمی‌توانند درخواستی مبنی بر عضویت در لیست Close Friends برای کاربران دیگر ارسال کنند. در واقع قابلیت Close Friends اینستاگرام کاملا با استوری معمولی مشابه بوده و شما به لیست افرادی که استوری‌تان رو مشاهده کرده‌اند، دسترسی خواهید داشت.

جهت اشتراک گذاری استوری از طریق قابلیت Close Friends اینستاگرام، آیکون Story را لمس کرده و پس از آن آیکون Close Friends سبز رنگ را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه، استوری شما تنها برای اعضای لیست Close Friends منتشر خواهد شد و سایر دنبال کنندگان قادر به مشاهده این استوری نخواهند بود.

مشاهده دایره سبز رنگ دور استوری دوستانتان، بدین معناست که شما در لیست Close Friends آن شخص عضو هستید. در صورت مشاهده و باز کردن استوری، یک آیکون با عنوان Close Friends برایتان نمایان می‌شود که با لمس آن می‌توانید به گزینه‌هایی نظیر ویرایش لیست و یا افزودن آن شخص به لیست Close Friends خود دسترسی داشته باشید.

اضافه کردن استوری‌های Close Friends به بخش هایلایت‌ها نیز امکان پذیر است. با این تفاوت که این هایلایت‌ها تنها برای اعضای لیست قابل مشاهده خواهد بود. در نظر داشته باشید که در حال حاضر قابلیت Close Friends اینستاگرام تنها امکان ایجاد یک لیست را در اختیار کاربران قرار داده است. همچنین حذف این لیست امکان پذیر نبوده و تنها با حذف تمام اعضا می‌توانید نسبت به خالی کردن لیست اقدام کنید.

استفاده از قابلیت Close Friends اینستاگرام به صورت رایگان امکان پذیر بوده و در حال حاضر به منظور مشاهده استوری‌ها و یا عضویت در این لیست نیاز به پرداخت هزینه نخواهید داشت. با این حال این امکان وجود دارد که در آینده افراد مشهور و یا برندها هزینه‌ای از کاربران بابت افزودن آن‌ها به لیست Close Friends و اشتراک گذاری محتوا انحصاری دریافت کنند.

عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

لطفا افزونه بلاک تبلیغ را غیرفعال کنید سپس صفحه را دوباره بارگذاری کنید