اردیبهشت 19, 1400 5:05 ق.ظ
محدود کردن افراد در اینستاگرام

نحوه محدود کردن افراد در اینستاگرام ( restrict چیست و چگونه کار می کند )

اینستاگرام یک بستر عالی برای به اشتراک گذاشتن خلاقیت شماست ، اما همچنین می تواند منبع تعامل ناخواسته ترول ها و قلدری ها باشد. با محدود کردن افراد خاص در اینستاگرام می توانید از حساب خود محافظت کرده و تعامل های ناخواسته را کنترل کنید. در ادامه نحوه محدود کردن ( restrict ) افراد و شخص در اینستاگرام را توضیح می دهیم.

مرتبط : نحوه حذف و پاک کردن نظر ( کامنت ) در اینستاگرام

چگونه ویژگی محدود کردن افراد در اینستاگرام کار می کند؟

محدود کردن یک ویژگی جدید برای حفظ حریم خصوصی در اینستاگرام است. پس از محدود کردن شخصی ، نظرات آنها در پست های اینستاگرام شما فقط برای آنها قابل مشاهده خواهد بود (و نه به صورت عمومی).

اگر می خواهید ، می توانید نظر آنها را با استفاده از دکمه “See Comment” مشاهده کنید. از اینجا ، می توانید نظر را تأیید کنید تا آن را عمومی کند ، می توانید آن را حذف کنید ، یا می توانید کل آن را نادیده بگیرید.

محدود کردن افراد در اینستاگرام

یک کاربر محدود همچنین نمی تواند مستقیماً شما را در اینستاگرام DM پیام دهد. 

می توانید پیام های آنها را از بخش پیام های درخواست پیام بخوانید ، اما هنگامی که پیام های آنها را خوانده اید یا زمانی که در اینستاگرام فعال هستید ، نمی توانند آنها را ببینند.

محدود کردن افراد در اینستاگرام

زیبایی این ویژگی این است که کاربر محدود از این کار مطلع نخواهد بود. آنها نمی دانند که شما آنها را محدود کرده اید. آنها هنوز هم می توانند پست های شما را مشاهده کنند و دوست دارند و می توانند داستانهای شما را ببینند.

اساساً ، حساب اینستاگرام شما برای آنها به حالت فقط نمایش داده می شود. آنها می توانند به روزرسانی های شما را ببینند ، اما نمی توانند با آنها یا با شما ارتباط برقرار کنند.

نحوه محدود کردن یک کاربر اینستاگرام

برای محدود کردن یک کاربر اینستاگرام ، دو روش وجود دارد ، از جمله از مشخصات آنها یا یک نظر. این روش در برنامه آیفون ، برنامه Android و وب سایت اینستاگرام کار می کند .

برای محدود کردن کاربر از نمایه خود ، ابتدا به پروفایل خود بروید ، سپس از گوشه سمت راست بالای صفحه روی دکمه منو ضربه بزنید.

در اینجا گزینه “Restrict” را انتخاب کنید.

اگر این اولین بار است که از این ویژگی استفاده می کنید ، توضیح محدودی در مورد محدود کردن کاربر مشاهده خواهید کرد. از اینجا ، روی دکمه “محدود کردن حساب” ضربه بزنید. دفعه دیگر لازم نیست این کار را انجام دهید.

محدود کردن افراد در اینستاگرام

حالا اینستاگرام به شما خواهد گفت که کاربر محدود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید بر روی دکمه “بیشتر بدانید” ضربه بزنید. برای بازگشت به نمایه خود ، روی دکمه “رد کردن” ضربه بزنید.

محدود کردن افراد در اینستاگرام

همانطور که در بالا گفتیم ، ویژگی Restrict فقط کنترل تعامل را به شما می دهد. اگر می خواهید کسی جلوی فعالیت شما را بگیرد ، می توانید Stories Instagram خود را از روی آنها مخفی کنید ،  آنها را از حساب اینستاگرام خود مسدود کنید  ، یا می توانید به یک حساب خصوصی تغییر دهید .

درباره ی عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی البته عاشق سریالای ترکی هم هستم =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.