اینستاگرام

دیلیت اکانت فیس بوک

از دیرباز فیس بوک به فروش ، ذخیره و فروش داده های خود شناخته شده است. ممکن است بخواهید اکانت فیس بوک خود را دیلیت کنید . در اینجا ما روش حذف کرد اکانت فیسبوک به طور دائمی را به شما آموزش می دهیم.

دیلیت اکانت فیس بوک برای همیشه

قبل از اینکهحساب Facebook خود را خود حذف کنید ، ممکن است بخواهید اطلاعات خود را از سرورهای شرکت پشتیبان تهیه کنید. فیس بوک ابزاری برای کمک به شما در بارگیری تمام داده های خود در یک فایل ZIP دارد.

می توانید اطلاعات خود را از صفحه “Your Facebook Information” در تنظیمات بارگیری کنید.

می توانید با بارگیری آن از گزینه تنظیمات زیر ، از تمام داده های فیس بوک خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

مرتبط: ذخیره و دانلود کردن فیلم و ویدیو در اینستاگرام

مرورگر را باز کنید و به صفحه تنظیمات Facebook بروید . بر روی ” Your Facebook Information ” کلیک کرده و از لیست تنظیمات موجود گزینه ” Deactivation and Deletion ” را انتخاب کنید.

از گزینه های زیر روی "غیرفعال سازی و حذف" کلیک کنید.

کادر کنار ” Permanently Delete Account ” را علامت بزنید و هنگامی که آماده ادامه هستید ، روی ” Continue to Account Deletion ” کلیک کنید.

"ادامه حذف حساب" را انتخاب کرده و "ادامه به حذف حساب" را برای ادامه کلیک کنید.

قبل از شروع کار ، فیسبوک در مورد تغییراتی که با حذف دائمی حساب شما همراه است ، به شما هشدار می دهد.

هر یک از داده هایی که می خواهید ، ذخیره کنید و اگر مطمئن هستید که این انتخاب مناسب است ، روی دکمه ” Delete Account ” کلیک کنید.

دیلیت اکانت فیس بوک

به عنوان آخرین مرحله امنیتی ، قبل از حذف حساب خود باید رمزعبور خود را وارد کنید. پس از انجام این کار روی ” Continue ” کلیک کنید.

دیلیت اکانت فیس بوک

آخرین پیام فیس بوک به شما اطلاع می دهد که در صورت تغییر نظر ، شرکت به مدت 30 روز مشخصات و اطلاعات شما را نگه خواهد داشت. برای ادامه بر روی دکمه ” Delete Account ” کلیک کنید.

دیلیت اکانت فیس بوک

خودشه. فیس بوک شما را از سیستم خارج می کند و شما را به صفحه ” Log into Facebook ” باز می گرداند.

دیلیت اکانت فیس بوک

حتی اگر شما تصمیم به حذف حساب خود دارید ، هنوز یک پنجره 30 روزه برای فعال کردن مجدد حسابتان وجود دارد. اگر از حذف حساب فیسبوک خود منصرف شدید کافی است ایمیل و رمز عبور خود را وارد کنید تا عملیات حذف حساب متوقف شود.(فقط تا 30 روز مهلت دارید)

عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

لطفا افزونه بلاک تبلیغ را غیرفعال کنید سپس صفحه را دوباره بارگذاری کنید