واتساپ

نحوه حذف حساب و دیلیت اکانت در واتساپ

اگر آماده هستید که واتس اپ را به دنبال سیاست حفظ حریم خصوصی جدید پشت سر بگذارید ، ما نمی توانیم شما را سرزنش کنیم. شاید شما فقط برای تغییر پیام رسان آماده باشید و این هم اشکالی ندارد. در هر صورت ، تعداد زیادی سیستم عامل پیام برای انتخاب وجود دارد ، اما ابتدا باید واتساپ را برای همیشه حذف کنید. در اینجا مراحل لازم برای نحوه حذف حساب و دیلیت اکانت در واتساپ وجود دارد.

در حال حاضر ، Signal و Telegram از محبوب ترین گزینه ها هستند ، بنابراین پیشنهاد می کنیم از آنجا شروع کنید.

نحوه دیلیت اکانت در واتساپ:

مرتبط: نحوه ایجاد و ساخت لینک برای گروه در واتساپ

 با استفاده از برنامه وب نمی توانید از حساب WhatsApp خود خلاص شوید – ما سعی کردیم. در سمت دیگر، فقط یک دقیقه طول می کشد و شما نیازی به توجیه بیش از حد در مورد اینکه چرا می خواهید حذف کنید ندارید. فقط این مراحل را دنبال کنید:

  1. WhatsApp را روی تلفن خود باز کنید.
  2. روی نماد سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید . با این کار منوی کوچکی از گزینه ها باز می شود.
  3. انتخاب Settings از منوی کشویی.
  4. از فهرست تنظیمات وارد قسمت Account شوید . دو انتخاب منوی اول شما به این شکل خواهد بود:
نحوه حذف حساب و دیلیت اکانت در واتساپ
  1. انتخاب گزینه Delete my account.
  2. شماره تلفن خود را وارد کنید و روی دکمه قرمز Delete my account ضربه بزنید .
  3. مشخص کنید که چرا حساب خود را حذف می کنید ، سپس روی دکمه قرمز Delete my account کلیک کنید.
  4. برای آخرین بار روی دکمه قرمز Delete my account ضربه بزنید . سه منوی آخر شما باید به این شکل باشد:

دیگر هیچ حساب واتس اپ برای شما وجود ندارد. همانطور که گفتیم ، انجام آن خیلی سخت نبود. شما باید چند بار تأیید کنید که واقعاً می خواهید حساب WhatsApp خود را حذف کنید ، اما این ممکن است چیز بدی نباشد. تأکید می کند که این حساب را در آینده پس نخواهید گرفت. هنگامی که حساب شما از بین رفت و به صفحه ورود به سیستم بازگشتید ، برای همیشه از بین رفته است.

عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

لطفا افزونه بلاک تبلیغ را غیرفعال کنید سپس صفحه را دوباره بارگذاری کنید