تلگرام

نحوه دیلیت اکانت و پاک کردن حساب تلگرام

تلگرام از یک ویژگی برخوردار است که اگر شش ماه وارد سیستم نشوید به طور خودکار حساب شما را پاک می کند. اما جالب است که گزینه ای برای حذف حساب تلگرام شما از برنامه وجود ندارد. برای آن ، شما باید از وب سایت تلگرام استفاده کنید. در ادامه نحوه دیلیت اکانت و پاک کردن حساب تلگرام را توضیح می دهیم.

دیلیت اکانت حساب تلگرام

قبل از شروع این فرآیند ، باید بدانید که پس از حذف حساب تلگرام خود بازگشتی وجود ندارد. وقتی حساب تلگرام خود را پاک می کنید ، تمام پیام های گپ ، گفتگوی مخفی ، گروه ها ، کانال ها ، رسانه ها و موارد دیگر را از دست می دهید. قبل از شروع این روند ، پیشنهاد می کنیم همه رسانه ها و پیام های مهم خود را ذخیره کنید.

مرتبط: نحوه برقراری تماس صوتی یا تصویری در تلگرام

تلگرام در طی مراحل حذف ، یک کد تأیید را به برنامه تلگرام ارسال می کند ، بنابراین شما به برنامه Telegram روی تلفن هوشمند آیفون یا اندروید خود نیاز دارید 

پس از اطمینان از ورود به سیستم حساب کاربری خود ،  با استفاده از مرورگر وب مورد نظر خود به وب سایت تلگرام بروید. از اینجا می توانید حساب خود را حذف یا مدیریت کنید.

در اینجا شماره تلفن خود را وارد کنید (همراه با کد کشور خود) و روی دکمه “Next” کلیک کنید.

نحوه دیلیت اکانت و پاک کردن حساب تلگرام

اکنون تلگرام کد تأیید را به برنامه تلگرام شما ارسال می کند. برنامه تلگرام را در دستگاه آیفون یا اندروید خود باز کنید و مکالمه را از تلگرام در بالا انتخاب کنید.

نحوه دیلیت اکانت و پاک کردن حساب تلگرام

در پیام ، کد تأیید را مشاهده خواهید کرد. کپی کنید

نحوه دیلیت اکانت و پاک کردن حساب تلگرام

به وب سایت تلگرام برگردید. در اینجا ، کد تأیید را وارد کنید و دکمه “Sign in” را انتخاب کنید.

نحوه دیلیت اکانت و پاک کردن حساب تلگرام

اکنون ابزارهای مدیریت حساب را مشاهده خواهید کرد. از اینجا ، روی پیوند “Delete Account” کلیک کنید.

وب سایت تلگرام از شما سوال می کند که آیا مطمئن هستید که می خواهید حساب خود را حذف کنید. اگر بخواهید می توانید دلیل ترک خود را بیان کنید. برای ادامه روی دکمه “Delete My Account” کلیک کنید.

اکنون یک پیام پاپ آپ خواهید دید که درخواست تأیید نهایی را دارد. قبل از فشار دادن دکمه حذف ، باید بدانید که اگر حساب تلگرام خود را پاک کنید ، برای چند روز دیگر نمی توانید با استفاده از همان شماره ثبت نام کنید. برای تأیید بر روی دکمه “Yes, Delete My Account” کلیک کنید.

اکنون حساب تلگرام شما حذف خواهد شد و داده های تلگرام شما از این برنامه قابل دسترسی نخواهند بود.


مطمئن نیستید که می خواهید از تلگرام به سیگنال بروید؟ راهنمای سیگنال یا تلگرام ما را بخوانید تا بفهمید این دو برنامه در مورد حریم خصوصی و ویژگی ها چه تفاوتی دارند.

مرتبط: سیگنال یا تلگرام : بهترین برنامه چت و پیام رسان کدام است؟

عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

لطفا افزونه بلاک تبلیغ را غیرفعال کنید سپس صفحه را دوباره بارگذاری کنید