تلگرام

آموزش حذف یا دیلیت اکانت برنامه تلگرام

اگر بنا به هر دلیل می‌خواهید اکانت تلگرام خودتان را حذف یا اصطلاحا دیلیت (Delete) کنید، این مقاله اختصاصی را از دست ندهید. در این مطلب می‌خواهیم صفر تا صد حذف یا دیلیت اکانت تلگرام را برایتان شرح دهیم و برای اصلی ترین سوالاتی که در این رابطه به ذهن کاربران می‌رسد پاسخ ارائه کنیم. بنابراین با مجله تکنولوژی همراه باشید.

با حذف اکانت تلگرام چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

زمانی که اکانت تلگرام خود را حذف یا دیلیت کنید، موارد زیر رخ می‌دهند:

  • آرشیو تمام چت ها و گفتگو های شما از بین می‌رود و دیگر قادر به دستیابی به آن ها نخواهید بود.
  • عضویت شما از تمام گروه هایی که در آن عضو هستید از بین می‌رود و این گروه ها هم از آرشیو گفتگو ها حذف می‌شوند.
  • لغو عضویت در کانال های تلگرامی که در آن عضو هستید هم مثل گروه های تلگرام انجام می‌شود و این کانال ها هم به طور کامل از آرشیو گفتگوهای اکانت حذف می‌شوند.
  • ربات های تلگرامی اکانت غیر فعال و حذف خواهند شد.
  • اگر گروه یا کانالی در تلگرام ساخته باشید، دسترسی شما به آن متوقف شده و کنترل کامل آن بر عهده ادمین قرار داده می‌شود.
  • تمام مخاطبینی که در تلگرام ذخیره کرده بودید به طور کامل از اکانتتان حذف می‌شوند.
  • دیگر کاربران تلگرام قادر نخواهند بود که برای شما پیام موفقی ارسال کنند و نام شما در لیست مخاطبین آن ها با عنوان Deleted Account نمایش داده می‌شود.

بنابراین وقتی نسبت به حذف یا دیلیت اکانت تلگرام اقدام کنید تمام اطلاعات اکانتتان از بین می‌رود و هیچ یک از این اطلاعات بعد از حذف کردن حساب تلگرام قابل بازیابی نخواهد بود. پس پیش از انجام این کار به طور دقیق و کامل از عواقب آن مطلع شوید و اگر تصمیمتان قطعی بود بدین منظور اقدام نمایید.

نحوه حذف یا دیلیت اکانت تلگرام

به منظور حذف کردن اکانت تلگرام خود باید حتما از طریق سایت رسمی تلگرام اقدام کنید و از طریق اپلیکیشن موبایل یا نسخه وب و دسکتاپ این برنامه امکان حذف کردن دائمی اکانت وجود ندارد. بدین منظور مراحل زیر را طی نمایید:

با کلیک بر روی این قسمت به صفحه درخواست حذف اکانت Telegram بروید. فرقی نمی‌کند که برای مراجعه به این صفحه از گوشی، تبلت، کامپیوتر، لپ تاپ یا گجت دیگری استفاده کنید.در فیلدی که ارائه شده است، شماره موبایل متصل به اکانت خودتان که می‌خواهید حذف شود را وارد کنید. دقت داشته باشید که شماره را در فرم جهانی وارد نمایید. به عنوان مثال اگر شماره شما با 0935 شروع می‌شود باید آن را به شکل 98935+ وارد کنید. بعد از وارد کردن شماره خود روی گزینه Next کلیک نمایید.

بعد از چند ثانیه یک پیغام از سمت تلگرام در اکانت شما دریافت می‌شود که حاوی یک کد فعالسازی است. این کد را کپی کرده و در فیلدی که در صفحه دیلیت اکانت تلگرام ارائه شده وارد کنید. سپس روی گزینه Sign In کلیک نمایید.

در فیلد Why Are You Leaving? عبارت For Personal Reason را تایپ کنید و سپس روی گزینه Done کلیک نمایید تا درخواست حذف اکانت تلگرام شما به طور رسمی صادر و ثبت شود. در این شرایط مشابه با عکس زیر یک پنجره پاپ آپ جدید به منظور تایید فرآیند حذف نمایان می‌شود.

اگر مطمئن هستید که می‌خواهید اکانت تلگرامتان حذف شود، روی گزینه Yes Dele My Account کلیک کنید. به این صورت اکانت شما حذف خواهد شد و دیگر هیچوقت نمی‌توانید به محتوای پیشین آن دسترسی پیدا کنید.

تنظیم حالت دیلیت خودکار اکانت تلگرام با شرط عدم فعالیت

به شیوه دیگری هم می‌توان حذف اکانت تلگرام را انجام داد. در این روش از طریق برنامه تلگرام و قابلیت خاصی تحت عنوان Self-Destruct استفاده می‌شود. این قابلیت در واقع یک حالت شرطی را برای اکانت تلگرام شما به وجود می‌آورد و مشخص می‌کند که اگر شما برای یک بازه زمانی خاص در اکانت تلگرام خود فعالیتی نداشته باشید، اکانت به طور خودکار دیلیت شود. فعالسازی قابلیت دیلیت اکانت تلگرام با شرط عدم فعالیت (Self-Destruct) از طریق اپلیکیشن تلگرام قابل انجام است. برای فعالسازی این حالت به شرح زیر عمل کنید:

اپلیکیشن تلگرام را اجرا کنید و مطمئن شوید در اکانتی هستید که می‌خواهید قابلیت Self-Destruct آن فعال شود. وارد منوی اصلی تلگرام شوید و گزینه Settings را انتخاب کنید تا به بخش تنظیمات هدایت شوید.

گزینه Privacy and Security را از منوی اصلی تنظیمات تلگرام انتخاب نمایید.

به سمت پایین اسکرول کنید تا به گزینه Delete My Account If Away For نمایان شود. این گزینه را لمس کنید. در این شرایط درست مثل عکس زیر چهار گزینه پیش رویتان قرار داده می‌شوند که هر یک به شرایط زیر را روی اکانت تلگرام شما اعمال می‌کند:

  • گزینه 1month با انتخاب این گزینه اگر برای مدت زمان 1 ماه در اکانت تلگرام خود فعالیتی نداشته باشید، اکانت شما به طور خودکار غیر فعال دائمی می‌شود و به نوعی حذف خواهد شد.
  • گزینه 3month: با انتخاب این گزینه اگر 3 ماه در اکانت تلگرام خود فعالیتی نداشته باشید، اکانت به صورت خودکار حذف می‌شود.
  • گزینه 6month: انتخاب این گزینه بازه زمانی خودکار دیلیت اکانت تلگرام در صورت عدم فعالیت کاربر را بر روی 6 ماه تنظیم می‌کند.
  • گزینه 1year: با انتخاب این گزینه هم بازه زمانی حذف خودکار اکانت تلگرام در صورت عدم فعالیت کاربر بر روی یک سال تنظیم می‌شود.

بنابراین می‌توانید با توجه به نیاز و شرایط خودتان یکی از چهار گزینه فوق را انتخاب کنید. بدین ترتیب حالت حذف خودکار اکانت بعد از بازه زمانی تعیین شده در گوشی فعال می‌شود. این روش دومین روشی است که به طور غیرمستقیم می‌توان از آن برای حذف کردن همیشگی اکانت تلگرام استفاده کرد.

تفاوت حذف اکانت و لاگ اوت (Log Out)

شاید بد نباشد کمی هم در رابطه با قابلیت لاگ اوت یا همان Log Out تلگرام و تفاوت آن با حذف اکانت صحبت کنیم. لاگ اوت در واقع به معنای خروج از اکانت است و می‌توان به آن به عنوان یک روش غیر فعالسازی موقت اکانت تلگرام نگاه کرد. زمانی که از اکانت تلگرام خود لاگ اوت شوید، موقتا به اطلاعات آن اکانت دسترسی نخواهید داشت مگر اینکه دوباره با وارد کردن شماره موبایلتان از طریق تلگرام در آن اکانت وارد شوید. بنابراین زمانی که لاگ اوت می‌کنید، اکانتتان و اطلاعاتی که در آن دارید از بین نمی‌روند. در این روش برخلاف دیلیت اکانت تلگرام، دیگر کاربران می‌توانند برای شما پیام ارسال کنند. استفاده از لاگ اوت در شرایطی مناسب است که بنا به هر دلیل می‌خواهید برای مدت زمان خاصی از اکانت تلگرام خود استفاده نکنید اما با این حال اطلاعات آن را در آرشیو داشته باشید. برای انجام لاگ اوت کافیست مراحل زیر طی شود:

  • اپلیکیشن تلگرام را اجرا کنید و مطمئن شوید در اکانتی هستید که می‌خواهید از آن لاگ اوت نمایید.
  • به منوی اصلی تلگرام بروید و گزینه Settings را انتخاب کنید.
  • آیکون سه نقطه گوشه سمت راست و بالای صفحه را لمس کنید.
  • گزینه Log Out را انتخاب نمایید.

به همین سادگی لاگ اوت اکانت انجام می‌شود. در این روش دیگر کاربران هنوز اطلاعاتی مثل تصاویر پروفایل، بایو (Bio) و غیره شما را می‌بینند و حتی اگر لیست سین (Last Seen) اکانت شما در حالت قابل رویت قرار داشته باشد، کاربران قادر به دیدن آن خواهند بود. این موضوع در حالیست که با حذف یا دیلیت اکانت تلگرام این اطلاعات برای دیگران نمایش داده نمی‌شود و مشخصات اکانت با عنوان Deleted Account و لست سین Last seen a long time ago نمایش داده می‌شود.

عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

لطفا افزونه بلاک تبلیغ را غیرفعال کنید سپس صفحه را دوباره بارگذاری کنید