موبایل سامسونگ و تبلت

بررسی X Power2 ال جی (ایکس پاور 2)

گوشی ال جی X Power2 یکی از گوشی‌های مقرون به صرفه‌ای است که به دلیل بهره‌مندی از یک باتری قدرتمند می‌تواند گزینه خرید خوبی خیلی از کاربران باشد. کاربرانی که تمایل به خرید یک گوشی مقرون به صرفه و مجهز به باتری خوب دارند، می‌توانند ایکس پاور 2 ال جی را خریداری کنند. در ادامه این مطلب می‌خواهیم به بررسی X Power2 ال جی بپردازیم و نقاط قوت و ضعف آن را مشخص کنیم.

معرفی LG X Power2 (ال جی ایکس پاور 2)

در ماه فوریه (February) سال 2017 شرکت ال جی به طور رسمی از گوشی X Power 2 رونمایی کرد. این گوشی به دلیل قیمت مناسبی که داشت خیلی زود توانست توجه خیلی از افراد را جلب کند و به یکی از گوشی‌های پرفروش ال جی تبدیل شود. قیمت LG X Power2 حدود 200 دلار در نظر گرفته شد و این امر از اصلی‌ترین ویژگی‌های مثبت آن است. با این حال گوشی‌هایی همچون هوآوی Honor 7X، هوآوی Y9 2018 یا گلکسی A6 2018 سامسونگ می‌توانند رقیب‌های جدی برای LG X Power 2 باشند. اگر قصد خرید گوشی ال جی X Power2 را دارید، توصیه می‌کنیم این مطلب اختصاصی را از دست ندهید. در این مطلب می‌خواهیم به بررسی X Power2 ال جی بپردازیم و نقاط قوت و ضعف آن را بهتر بشناسیم. بنابراین با مطالعه این مطلب می‌توانید با آگاهی بیشتر برای خرید ایکس پاور 2 الجی وارد عمل شوید.

بررسی X Power2 ال جی : طراحی و ظاهر

با توجه به اینکه گوشی X Power 2 یک گوشی معمولی است، نباید انتظار داشته باشید که از نظر طراحی و ظاهر شما را شگفت زده کند! سبک طراحی این گوشی کاملاً معمولی در نظر گرفته شده است و وقتی گوشی را در دست می‌گیرید این موضوع به وضوح برایتان قابل درک می‌شود. ابعاد دستگاه 8.4 در 78.1 در 154.7 میلیمتر بوده و وزن آن به چیزی در حدود 165 گرم می‌رسد، بنابراین این گوشی ضخامت نسبتاً زیادی دارد که دلیل آن هم مشخص است! ال جی سعی داشت بدین ترتیب فضای بیشتری در دستگاه برای نصب یک باتری بزرگ‌تر ایجاد کند.

جنس بدنه X Power2 ال جی از موارد پلاستیکی ساخته شده و بسیار صیقلی به نظر می‌رسد. گوشی قابلیت نصب همزمان دو سیم کارت را دارد. متاسفانه ال جی ایکس پاور 2 از اسکنر انگشت بهره نمی‌برد که این مسئله کمی نا امید کننده است چون اغلب گوشی‌های هم قیمت ال جی X Power2 از اسکنر انگشت بهره‌مند هستند. زمانی که از نمای رو به رو به دستگاه نگاه کنید، متوجه سبک طراحی معمولی گوشی می‌شوید. دستگاه دکمه هوم ندارد و صفحه نمایش آن حدود 69 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را احاطه می‌کند.

قاب پشت گوشی هم تا حد امکان ساده طراحی شده است. لبه‌های قاب پشت دستگاه خمیده هستند و بدین صورت زمانی که آن را در دست بگیرید، کاملاً کیپ شدن گوشی در دستتان را حس خواهید کرد. در بخش فوقانی قاب پشت دستگاه لنز دوربین اصلی آن نصب است و کنار این لنز هم چراغ فلش LED وجود دارد. در وسط قاب پشت گوشی هم لوگوی LG دیده می‌شود.

بنابراین گوشی X Power2 ال جی از نظر سبک طراحی و ظاهر هیچ ویژگی خاص منحصر به فردی ندارد و کاملاً یک گوشی معمولی است. اگر به ظاهر گوشی خیلی اهمیت می‌دهید، فکر نمی‌کنیم که ایکس پاور 2 الجی گزینه خرید خیلی مناسبی برای شما باشد. این گوشی برای افرای مناسب است که فقط به دنبال خرید یک گوشی هوشمند کار راه‌انداز هستند.

بررسی X Power2 ال جی : صفحه نمایش

در این مرحله از بررسی X Power2 ال جی در مورد صفحه نمایش این گوشی صحبت می‌کنیم. صفحه نمایش گوشی مذکور 5.5 اینچی از نوع IPS LCD است و نسبت 16 به 9 دارد. رزولوشن اچ دی (1280 در 720 پیکسل) توسط نمایشگر دستگاه ارائه شده و بدین سبب تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 267 پیکسل در هر اینچ می‌رسد. بنابراین ال جی ایکس پاور 2 از نظر وضوح تصویر و تراکم پیکسلی صفحه نمایش هم یک گوشی کاملاً معمولی خواهد بود. کیفیت تصاویری که روی نمایشگر این گوشی به تصویر کشیده می‌شوند مطلوب هستند و کیفیت قابل قبولی دارند، اما نمی‌توان مدعی شد که شارپنس و شادابی نمایشگر گوشی بسیار بالاست! ضمناً صفحه نمایش این گوشی چیزی در حدود 69 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را احاطه می‌کند.

متاسفانه صفحه نمایش X Power2 ال جی کیفیت خیلی عالی در راستای تولید روشنایی ندارد. این مسئله سبب می‌شود تا تفکیک محتوای صفحه نمایش در محیط‌های باز و تحت تابش نور برای کاربر دشوار باشد! برای اینکه محتوای صفحه نمایش گوشی در محیط‌های باز و پر نور کاملا قابل رویت شود، حتما باید شدت روشنایی صفحه نمایش دستگاه را روی 100 درصد تنظیم کنید، در غیر این صورت ممکن است برای مشاهده محتوای نمایشگر گوشی با مشکل رو به رو شوید. بنابراین به طور کلی باید بگوییم که عملکرد نمایشگر 5.5 اینچی گوشی ال جی X Power 2 هم کاملا معمولی است، بنابراین نباید از آن انتظار بالایی داشته باشید.

بررسی X Power2 ال جی : سیستم عامل و رابط کاربری

سیستم عامل پیش فرضی که روی گوشی ایکس پاور 2 الجی نصب است، اندروید 7 نوقا خواهد بود که خوشبختانه قابلیت آپدیت به اندروید 8 اوریو را دارد، اما مطمئن باشید که آپدیت های دیگری برای این گوشی منتشر نخواهند شد و اندروید اوریو آخرین نسخه اندروید برای X Power2 ال جی خواهد بود. رابط کاربری که ال جی روی سیستم عامل اندروید 7 گوشی نصب کرده LG UX نام دارد و مجموعه‌ای از قابلیت‌های مختلف را در اختیار کاربر قرار خواهد داد. این رابط کاربری سبک طراحی شده و منجر می‌شود تا گوشی‌های میان رده و معمولی همچون X Power2 هم بتوانند با استفاده از آن عملکرد روانی داشته باشند.

تعداد اپلیکیشن‌های پیش فرضی که روی گوشی ایکس پاور 2 ال جی نصب هستند کم بوده و تقریباً هیچ اپلیکیشنی با کارایی مشابهی شامل دو نسخه در دستگاه نمی‌شود. این مسئله سبب گشته تا حجم کمتری از حافظه داخلی گوشی توسط سیستم عامل و رابط کاربری آن اشغال شود و دستگاه بتواند از نظر نرم افزاری عملکرد روان‌تری داشته باشد. زمانی که در حال بکارگیری گوشی و پرسه زدن در بخش‌های مختلف آن هستید و کارهای روزمره خود را انجام می‌دهید، تقریباً هیچ لگ و تاخیری در بستر نرم افزاری X Power2 ال جی مشاهده نخواهید کرد و این مسئله از ویژگی‌های خوب گوشی به شمار می‌رود.

بررسی X Power2 ال جی : پردازنده، رم و حافظه داخلی

در این قسمت از بررسی X Power2 ال جی در رابطه با پردازنده، رم و حافظه داخلی آن صحبت خواهیم کرد که از مهمترین ویژگی‌های سخت افزاری یک گوشی هستند. گوشی مورد نظر از نظر تراشه شامل دو نسخه مختلف می‌شود. نسخه اصلی دستگاه از تراشه MT6750 مدیاتک بهره می‌برد و نسخه‌ای از آن که در برخی بازارهای جهانی همچون بازار ایالات متحده عرضه شده به تراشه اسنپدراگون 425 کوالکام مجهز خواهد بود. لازم به اشاره است که تراشه MT6750 مدیاتک یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد که هسته‌های پردازشگر آن در دو مجموعه چهار عضوی دسته‌بندی می‌شوند. مجموعه نخت شامل چهار هسته Cortex-A53 با فرکانس کاری 1 گیگاهرتز بوده و مجموعه دوم شامل چهار هسته پردازشگر Cortex-A53 با فرکانس 1.5 گیگاهرتز می‌شود. همچنین پردازنده گرافیکی Mali-T860MP2 هم در تراشه MT6750 مدیاتک بکار رفته است. اما تراشه اسنپدراگون 425 کوالکام از پردازنده مرکزی چهار هسته‌ای بهره می‌برد که هسته‌های پردازشگر آن از نوع Cortex-A5.3 و با فرکانس 1.4 گیگاهرتز خواهند بود. ضمن اینکه پردازنده گرافیکی آدرنو 308 هم در تراشه مذکور بکار رفته است.

از نظر رم و حافظه داخلی هم گوشی X Power2 ال جی با توجه به ناحیه‌ای که عرضه شده می‌تواند ویژگی‌های مختلفی داشته باشد. رم گوشی در برخی مناطق 1.5 گیگابایتی است و در برخی مناطی دیگر ظریفت 2 گیگابایتی را ارائه می‌کند. همچنین حافظه داخلی دستگاه هم با توجه به منطقه عرضه می‌تواند 16 یا 32 گیگابایتی باشد. نسخه‌ای از گوشی X Power2 ال جی که در بازار کشورمان عرضه شده و ما هم به بررسی آن پرداختیم از تراشه MT6750 مدیاتک با پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای، رم 2 گیگابایتی و حافظه داخلی 16 گیگابایتی بهره می‌برد. لازم به اشاره است که ال جی ایکس پاور 2 از اتصال حافظه جانبی هم پشتیبانی می‌کند و بدین سبب کاربران علاقمند می‌توانند فضای ذخیره سازی اطلاعات آن را با نصب رم میکرو اس دی (Micro SD) تا سقف 256 گیگابایت افزایش دهند.

با توجه به اینکه تراشه MT6750 مدیاتک یک تراشه میان رده است، نباید انتظار داشته باشید که X Power2 ال جی قدرت پردازشی خیلی بالایی داشته باشد. تا زمانی که از این گوشی برای انجام کارهای معمولی و روزمره استفاده کنید، هیچ مشکلی با آن نخواهید داشت، اما اگر تعداد اپلیکیشن های نصب شده روی دستگاه افزایش یابد و حافظه داخلی آن رو به پر شدن سوق پیدا کند، سریعاً لگ و تاخیرهای محسوسی را در گوشی مشاهده خواهید کرد. این گوشی برای نصب و اجرای بازی های اندرویدی HD اصلاً انتخاب مناسبی نیست و نصب این دسته بازی‌ها به شدت منجر به کند شدن عملکرد دستگاه می‌شود. بنابراین قدرت عملکرد X Power2 ال جی معمولی بوده و باید از آن استفاده معمولی هم به عمل آید.

بررسی X Power2 ال جی : دوربین

دوربین اصلی گوشی ایکس پاور 2 الجی از یک سنسور 13 مگاپیکسلی تشکیل شده که از قابلیت فوکوس خودکار، HDR و ضبط ویدئو های فول اچ دی با فریم ریت 30 فریم در هر ثانیه پشتیبانی می‌کند. یک چراغ فلش LED هم برای دوربین اصلی گوشی در نظر گرفته شده که در محیط‌های کم نور می‌تواند از افت کیفیت ضبط عکس ممانعت به عمل آورد. دوربین اصلی گوشی X Power2 ال جی عملکرد کاملاً معمولی دارد و با آن می‌توانید عکس‌های خیلی نرمالی ضبط کنید. طبیعی است که نباید از یک گوشی مقرون به صرفه انتظار دوربینی فوق‌العاده را داشته باشیم.

در سمت مقابل دوربین سلفی الجی X Power2 هم از سنسوری 5 مگاپیکسلی تشکیل شده است. ویژگی جالبی که دوربین سلفی این گوشی دارد مربوط به بهره‌مندی آن از چراغ فلش LED اختصاصی می‌شود که ضبط عکس سلفی در محیط‌های کم نور را با کیفیت بهتری میسر خواهد کرد. کیفیت عکسبرداری دوربین سلفی و 5 مگاپیکسلی گوشی ایکس پاور 2 الجی هم کاملاً معمولی است و با آن می‌توانید عکس‌های نسبتاً مناسبی برای اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی ضبط نمایید. بنابراین دوربین اصلی و سلفی گوشی X Power2 ال جی عملکرد معمولی دارند.

بررسی X Power2 ال جی : باتری و شارژدهی

یکی از جالب‌ترین ویژگی‌هایی که در بررسی X Power2 ال جی باید به آن اشاره شود، مربوط به باتری این گوشی خواهد بود. باتری ال جی ایکس پاور 2 اصلی ترین نقطه قوت آن است. این باتری از نوع لیتیوم یونی و جدانشدنی بوده و ظرفیت عالی 4500 میلی آمپر ساعتی را ارائه می‌کند! در بررسی‌های عملی صورت گرفته مشخص شد که با یک بار شارژ باتری این گوشی و بکارگیری نرمال آن، می‌توان تا 2 روز به راحتی از گوشی استفاده کرد! بنابراین اگر به قدرت شارژدهی باتری گوشی اهمیت می‌دهید، شک نکنید که X Power2 ال جی برایتان گزینه خرید عالی خواهد بود.

اما سرعت شارژ مجدد باتری گوشی ایکس پاور 2 ال جی خیلی زیاد نیست. حتی اگر نسخه مجهز به تراشه اسنپدراگون 425 این گوشی که از قابلیت Quick Charge 2.0 پشتیبانی می‌کند را هم در اختیار داشته باشید، باز هم باید زمان طولانی برای صرف فول شارژ باتری دستگاه طی نمایید. طبق بررسی ما باتری X Power2 ال جی برای فول شارژ شدن به زمانی در حدود 3 ساعت نیاز دارد که زمانی طولانی برای فول شارژ مجدد باتری یک گوشی محسوب می‌شود.

عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

لطفا افزونه بلاک تبلیغ را غیرفعال کنید سپس صفحه را دوباره بارگذاری کنید