شهریور 26, 1400 8:35 ب.ظ
ارسال پیام های محو شونده در واتساپ

نحوه ارسال پیام های محو شونده در واتساپ

واتس اپ سرانجام قابلیتی را اضافه کرد که طرفداران برنامه پیام رسانی آن را می خواستند. اکنون می توانید پیامهای محو شونده را در برنامه واتساپ ارسال کنید ، همانطور که این شرکت در وبلاگ خود اعلام کرده است .

اگر می خواهید چیزی را به اشتراک بگذارید اما فقط می خواهید آن را شخص مقابل فقط یک بار مشاهده کند ، گزینه جدید View Once در برنامه دقیقاً همان چیزی است که شما نیاز دارید.

نحوه عملکرد “View Once” در واتساپ

در حالی که این ویژگی مدتها پیش به سایر برنامه های پیام رسانی وارد شده بود ، حداقل به نظر می رسد که WhatsApp به اندازه کافی کار View View را به خوبی انجام داده است. محتوای به اشتراک گذاشته شده با گزینه جدید نماد جدیدی را نشان می دهد که به هر دو طرف این امکان را می دهد تا قبل از اینکه در تاریخ از بین برود ، فقط یکبار به آن نگاه کنند.

مرتبط: نحوه بلاک و آنبلاک کردن افراد در واتساپ (WhatsApp)

ویژگی جدید مفید است زیرا می توانید عکس ها یا فیلم هایی را که ترجیح می دهید کسی آنها را برای همیشه حفظ نکند ، ارسال کنید. من اجازه می دهم تخیل شما به شما بگوید اینها چه نوع تصاویر و فیلم هایی هستند. =)

وقتی تصویری را با View One ارسال می کنید ، گیرنده 14 روز فرصت دارد تا قبل از انقضاء آن را بررسی کند.

هرچند این ویژگی کامل نیست. به عنوان مثال ، WhatsApp می گوید که اگر شخص دیگری از صفحه عکس بگیرد به شما اطلاع نمی دهد. این بدان معناست که آنها به راحتی می توانند عکس موقت شما را برای همیشه بدون اطلاع شما نگه دارند.

همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید ، نمی توانید تصاویر دریافتی را با این ویژگی جدید ارسال ، ذخیره ، ستاره گذاری یا به اشتراک بگذارید ، زیرا این امر کل هدف را شکست می دهد.

نحوه ارسال پیام محو شونده در واتساپ

استفاده از ویژگی به اندازه کافی آسان است. ابتدا باید برنامه WhatsApp خود را به آخرین نسخه در iPhone  یا  Android به روز کنید . متأسفانه ، این روند به تدریج گسترش می یابد ، بنابراین احتمال دارد حتی اگر برنامه خود را به روز کرده اید برای شما در دسترس نباشد.

مخاطب یا گروهی را که می خواهید پیام ناپدید شده ای برای آنها ارسال شود باز کنید و سپس تصویر را از کتابخانه عکس خود انتخاب کنید یا با دوربین عکس بگیرید.

هنگامی که تصمیم گرفتید کدام تصویر یا ویدیو را می خواهید به اشتراک بگذارید ، روی نماد “1” در کادر متن ضربه بزنید. پیام هشداردهنده را باز کنید و پیام موقت شما ارسال می شود.

موفق باشید.

درباره ی عاطفه

عاطفه هستم عاشق هندوستان ، فیلم و آهنگ های هندی و سریالای ترکی =) تا حدی هم مشتاق به تکنولوژی هستم =)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.